Fawlty & Jones Ierse Setter kennel. Ierse Setter pups de achtste week. - Fawlty & Jones Ierse Setter Kennel. Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg, met af en toe pups.

You Tube
FaceBook
Adres
Telefoon Nummer
E-mail
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Foto's > Puppy's

Puppy Foto's

de achtste week

Deze week mogen ze voor de eerste keer mee in de auto. In een bench. En dan met zijn allen naar het centrum van Horst. Eerst een stukje in de doggy-ride, daarna aan de lijn. Midden in een druk winkelgebied. Veel voorbijkomende rammelende winkelwagentjes. Vrachtauto's die moeten lossen. Toeterende auto's, fietsen, brommers, maar vooral winkelende mensen. Veel verschillende mensen. Kinderen. En natuurlijk wil iedereen even de puppy's aaien. Enorm veel indrukken in een klein half uurtje. En dan weer de auto in, terug naar huis.
De pups zijn nu veel buiten. We proberen ze al zo veel mogelijk te leren dat ze buiten op het gras hun behoefte moeten doen. Buiten gaan ze steeds een beetje verder weg en ontdekken daardoor steeds weer nieuwe dingen. Zoals het bosje, waar ze kunnen snoeien en graven. Sommige dappere pups nemen al vast een kijkje in het grote veld samen met onze andere honden.
Ierse Setter Kennel Fawlty & Jones E-nest week 8-3
Ierse Setter Kennel Fawlty & Jones F-nest week 8-1
Ierse Setter Kennel Fawlty & Jones G-nest week 8-2
Adres
Telefoon Nummer
E-mail
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu